зъболекар Стоматолог д-р. Божидар Димитров

български | english

ЗА НАС

На какво се основава доверието в зъболекаря?
В повечето случаи на положителните отзиви на познати и приятели или на професионализма и опита на лекаря, както и на репутацията на добрата дентална практика. БЮТИДЕНТ отговаря на всички тези критерии!

Ние предлагаме възможност да получите резултат от най-високо качество, дължащ се на индивидуалния и адекватен подход на зъболекаря, а също и на строгия контрол за спазването на технологиите във всеки един етап от извършената работа.

При нас ще бъдете лекувани в спокойна и уютна обстановка!

В БЮТИДЕНТ вие можете да бъдете сигурни, че сте защитени от възможността да се заразите с каквато и да е инфекция. Персоналът ни е обучен стриктно да съблюдава и спазва инструкциите за дезинфекция и стерилизация на медицинските инструменти и апаратура.

Екипът на БЮТИДЕНТ гарантира максимално качествено и безболезнено лечение на зъбите, подсигурено от използуването на съвременното оборудване и от квалификацията и опита на персонала.

Нашата практика е създадена за взискателни хора, търсещи особено високо качество, хора, които ценят своята индивидуалност, красота и здраве.

Ние обаче сме длъжни и да напомним, че пациентите, избиращи дентална практика на минимални цени, стават заложници на своите илюзии. Качество при този избор не може да има.
Цената на услугите - това преди всичко е заплатата на персонала.
Добрият специалист няма да работи на ниска заплата и с лоши материали.
Ниските цени почти винаги означават само едно - посредствена работа!

Нашата идея е не само да лекуваме вече увредени пациенти със сериозни оплаквания, а да ги превърнем в хора, знаещи цената на профилактиката. В БЮТИДЕНТ вие ще забравите обичайните страхове и ще почувствувате загриженост и комфорт. Ние предоставяме широк спектър по диагностика и лечение на стоматологичните заболявания.

Създател на дентална практика БЮТИДЕНТ е д-р. Божидар Димитров. Завършил Стоматологичния факултет на Медицинския институт в гр.София през 1994г. Работил 1995-1998г в "Център по медицинска козметика" на ул."Солунска" От 1998 г на самостоятелна практика, която по-късно се преименува в "Бютидент".През годините непрекъснато повишава квалификацията си, посещавайки курсове, симпозиуми и семинари.

Избирайки "Бютидент",вие можете да проверите лично и да се убедите, че съвременната стоматология може да бъде приятна и качествена, а лечението и протезирането на зъбите - безболезнен процес.

И на последно място - едно от големите удобства е местоположението на нашата практика. Намираме се в непосредствена близост до Института за спешна помощ "Пирогов" /до дясната му страна/, на ул. "Лайош Кошут" 51.

НОВИНИ

  • 16.09.13 БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА УЧЕНИЦИ

    Във връзка с започването на учебната година , Бютидент стартира кампания за безплатни прегледи на децата . Всяко дете , записало си час за преглед , ще […]

  • 30.04.12 ДЕЖУРЕН ЗЪБОЛЕКАР

    Зъбоболът започва с петък вечер . Доста хора са се убедили в това . Понякога безизходицата е такава , че няма какво да се прави , освен да се пият […]

  • 14.10.11 Време е за зъболекар

    Преминаха летните отпуски . Всички се завърнаха по работните си места . Стресът , от похарчените през лятото пари , започна да изчезва . Взеха се по 1 - 2 […]

Блог RSS


галерия зъболекар

Галерия

Галерия с фотографии на зъболекар Божидар Димитров по време на работа с пациент.

Услуги

КОНТАКТИ

Адрес: град София,
ул. "Лайош Кошут" 51

тел: 02 851 07 37
моб: 0888 418 519
E-mail: beautydent@abv.bg